Menu

Pieczeń barania z moskolem i grillowaną cukinią

Marynowaną wcześniej baraninę pieczemy, przyprawiamy i kroimy na regularne kawałki a następnie dusimy w wywarze z pokrojonymi i ugotowanymi baranimi nerkami. Serwujemy z pieczonymi na blasze moskolami i glillowaną cukiną
50.00 zł

Szef Kuchni Poleca:

  • Koryto dla 4 osób: -Mix mięsny grillowany, ziemniaki opiekane, surówka, sosy.
    Mix meat grilled, baked potatoes, salad, souce
    150.00 zł
  • Pieczeń barania z moskolem i glillowaną cukinią
    Roast mutton, grilled zucchini
    300g/50.00 zł
  • Kwaśnica z żeberkiem
    Soup of sauerkraut with smoked rib
    350ml/15.00 zł
  • Pstrąg w ziołach w winie, pieczony w folii, z ziemniakami + surówka
    Trout with herbs and wine, roast i/I./Od with boiled potatoes + salad
    250-300g/35.00 zł
  • Pieczeń wołowa w sosie, ziemniaki z wody, surówki
    Roast beef in sauce, with potatoes, salad
    200g/40 zł